Om oss

Storbilservice AS har sommerstengt

Fra 08.Juli til 05.august.

Velkommen til Storbilservice AS

Trenger du service, EU-kontroll eller reparasjoner på din bil? Kom til vårt lokale bilverksted med lang erfaring og god service. Vi er her for å ta vare på deg og din bil, og sørge for at du får en trygg og pålitelig kjøreopplevelse. Velkommen til oss!

Sørestrandvegen 39,
6220 Straumgjerde
Vi er åpne
Mandag – Fredag (Verksted) 07:30 – 15:30 (feriestengt) Mandag – Fredag (Kundemottak) 07:30 – 16:00 (feriestengt) Lørdag Stengt

Vår historie

Historien startet med rå vilje og interesse for transport. Verksteddriften startet opp i forbindelse med etableringen av Emdal Transport i 1960. Storbilservice AS har hatt trofaste ansatte gjennom mange år som har mye av æren for at verkstedet har blitt et anerkjent verksted i lokalsamfunnet. Etablererens arbeidslyst og brennende ønske om å lykkes, har smittet over på de ansatte. I dag er verkstedet en del av Bosch Car Service-kjeden.

Hvem er vi?

I tillegg til å være ærlige og pålitelige, er vi også stolte av å være en lokal aktør. Det betyr at vi er godt kjent med området og forstår de spesifikke behovene og utfordringene som våre kunder kan møte. Derfor er vi opptatt av å bygge tillit og gode relasjoner med våre kunder.

Etablert i 1998

Utmerket kvalitet

Personlig og engasjert

Rettferdig og rimelig

Oppdatert

Løsningsorientert

Kvalitetsbevist

Ekstra god service

Hyggelig betjening

Møt oss

Kjell Hansen

Mekaniker og verkstedleder

kjell.hansen@storbilservice.no

70 25 62 90

Steven Hale

Teknisk Leder

tungbil@storbilservice.no

70 25 62 90

Preben Svensli

Mekaniker

post@storbilservice.no

70 25 62 90

Grete Brunstad

Kundemottak

grete@storbilservice.no

70 25 62 90

Fredrik Emdal

Daglig leder (permittert)

kjell.hansen@storbilservice.no

70 25 62 90

Erling Abelseth

Deltidmekaniker

tungbil@storbilservice.no

70 25 62 90

Vil du bli med oss?

Vi oppfordrer alltid til å sende en åpen søknad, da vi alltid er på utkikk etter dyktige kolleger som ønsker å bli en del av vårt team. Finn våre ledige stillinger her.

Vi er en del av Bosch Car Service-nettverket

Som en del av det verdensomspennende nettverket med over 15 000 verksteder i 150 land, drar vi nytte av kunnskap, teknisk opplæring, diagnostisk utstyr og reservedeler direkte fra Bosch – en av de ledende leverandørene til bilindustrien.