Ledige stillinger

Vi er alltid på jakt etter nye og dyktige mennesker som ønsker å bli en del av vårt team!

Vi søker teknisk leder til vårt verksted

Vi søker en teknisk leder til vårt verksted, som blant annet har ansvaret for å utføre periodiske kjøretøykontroller og utvikle bedriften videre. I tillegg ønsker vi ein som liker system og som har full kontroll over delelager. Liker du å jobbe med mennesker er det en fordel da vi ønsker at du kan være tilgjengelig for våre mekanikere og ha ansvar for det faglige påfylle for de ansatte.

Bli en del av et bilversted som er litt annerledes og der du ikke kjeder deg. Fordi arbeidet og arbeidsdagene er varierte. I tillegg har vi fredagslunsj innimellom som em del av våre trivselstiltak.

Vi søker en dyktig og engasjert mekaniker til vårt verksted

Som mekaniker hos oss vil du få ansvar for å utføre service og reparasjoner på ulike typer kjøretøy, både personbiler og varebiler. Vi ser etter deg som har fagbrev som mekaniker og erfaring fra lignende stillinger.

Bli en del av vårt team og bidra til å holde våre kunder på veien med sikre og velholdte kjøretøy. Søk nå og ta det første steget mot en spennende karriere som mekaniker hos oss!

Interessert? Kontakt oss i dag.

Send din søknad og CV gjennom kontaktskjemaet. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål angående stillingen. Vi ser frem til å motta din søknad.